AÇIKLANDI! LGS 2024 TERCİH SONUÇLARI erişime açıldı!

LGS tercih sonuçları (meb.gov.tr) sonuç sorgulama ekranı

610
AÇIKLANDI! LGS 2024 TERCİH SONUÇLARI erişime açıldı!

AÇIKLANDI! LGS 2024 TERCİH SONUÇLARI erişime açıldı! LGS tercih sonuçları (meb.gov.tr) sonuç sorgulama ekranı
LGS tercih sonuçları açıklandı! 28 Haziran 17 Temmuz tarihleri arasında e-Okul üzerinden tercihlerini tamamlayan adayların merakla beklediği LGS 2024 tercih sonuçları MEB tarafından açıklandı. LGS tercih sonuçları meb.gov.tr adresi üzerinden sorgulanabilecek.
LGS 2024 tercih sonuçları erişime açıldı. Binlerce adayın merakla beklediği LGS tercih sonuçları MEB tarafından az önce açıklandı. Tercih sonuçlarının açıklanması ile birlikte adaylar meb.gov.tr adresi üzerinden tercih sonuçlarını TC kimlik numarası ve Doğum Günü tarihini gün ay ve yıl olarak girdikten sonra sorgulayabilecek.
LGS TERCİH SONUÇLARI AÇIKLANDI!
LGS tercih sonuçları açıklandı. Adaylar  https://sonuc.meb.gov.tr/ adresi üzerinden TC kimlik numarası, Okul numarası ve Doğum Tarihi (Gün, Ay, Yıl) olarak girdikten sonra sorgulama işlemini yapabilecek. 
LGS TERCİH SONUÇLARI NEREDEN VE NASIL SORGULANIR?
MEB tarafından LGS tercih sonuçları açıklandı. Sonuçlar sonuc.meb.gov.tr üzerinden TC kimlik numarası, Okul Numarası ve Doğum tarihi bilgilerini girdikten sonra sorgulanabiliyor.
LGS MEB LİSE TERCİH VE YERLEŞTİRME TAKVİMİ
22 Temmuz 2024 Yerleştirme Sonuçlarının ve Boş Kontenjanların
İlan Edilmesi
22-26 Temmuz 2024 Yerleştirmeye Esas 1. Nakil Tercih Başvurularının
Alınması
29 Temmuz 2024 Yerleştirmeye Esas 1. Nakil Sonuçlarının İlanı
29 Temmuz-2 Ağustos 2024 Yerleştirmeye Esas 2. Nakil Tercih Başvurularının
Alınması
05 Ağustos 2024 Yerleştirmeye Esas 2. Nakil Sonuçlarının İlanı


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.